Ligatipset Premier League: Plats 20 & 19

Plats 20) Brighton & Hove Albion

Laget som med pokerpengar tagit resan från de lägra divisionerna ända upp till finrummet med Chris Hughton vid rodret. Jag tror det blir tufft för Brighton då man knappt värvat in någon PL-erfaren spelare och dessutom tappat Stockdale i målet. Hughton gjorde det hyffsat i Norwich men var med och trillade ur med dem, så ser inte honom som en jättestark tränare. Det blir tufft för Brighton och jumboplatsen känns ganska given.

Plats 19)Swansea

Paul Clement imponerade inte på mig förra året och Swansea var riktigt illa ute ett tag, men lyckades hålla sig kvar tillslut. Tidigare har man sett Sunderland precis klara sig kvar för att säsongen därpå totalkollapsa och åka ut. Jag tror något likandne väntar Swansea, dessutom när man just nu verkar sälja sin stjärna Gylfi Sigurdsson till Everton och inte fått in något jätteintressanta förutom Roque Mesa från Las Palmas. Jag tror de blir ridå för The Jacks, men kan givetvis ha helt fel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s