Säsongsstart

Hej alla!

Äntligen är det dags för alla europeiska toppligor i fotboll att dra igång och inte minst min personliga favorit – Premier League! Det är alltid lika spännande inför säsongstart med alla nyförvärv, nya tränare och förhoppningar. Jag kommer fram till premiärdagen den 11 augusti att lägga upp hur jag tippar Premier League-tabellen för säsong 17/18. Jag kommer att köra 2-3 lag per dag och börjar givetvis nerifrån. Kommer att vara korta kommentarer kring nyförvärv, spelsystem och vad jag tror.

Hoppas ni kommer att tycka om det!

/Mr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s