Ligatipset Premier League: Plats 17 & 18

Plats 19) Huddersfield

För 13 år sedan spelade laget i fjärde ligan i England och ifjol kom man genom playoff in i finrummet av brittisk fotboll. Man har den tyske tränaren David Wagner som gärna spelare en attraktiv fotboll, men frågan är om det är rätt metod för en nykomling. Man har värvat runt 10 spelare inför sin debut, men frågan är om det räcker. Tror man kan göra en hyfsad höst för att sedan kollapsa framåt våren.

Plats 18) Watford

Benknäckargänget från utkanten av London tror jag kommer att få en tuff säsong. Man har en Troy Deeney som i mina ögon är på väg neråt samtidigt som backlinjen känns lite för träbent. Marco Silva kanske kan göra något bra av skutan, men tror det blir knapert. Man klarar sig kvar men inte mycket mer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s