Ligatipset Premier League: Plats 14 & 13

Plats 14) Newcastle

Det gamla klassiska storlaget är tillbaka i finrummet med spansk tråkighet vid rodret. Rafa Benitez är en duktig tränare, men prioriterar defensiv för offensiv och det är detta som gör att jag tror Newcastle klarare sig kvar i år. Man har fått in sprintern Christian Atsu och har dessutom mängde av Premier League-rutin i laget. Svårt att se Newcastle falla platt i år.

Plats 13) Bournemouth

Förra årets säsong får ses som lite av en succé av det sprudlande Bournemouth. Dessutom hade man en hel del skador, men gjorde verkligen en imponerande säsong och slutade 9:a. Asmir Begovic och Nathan Aké har förstärk centrallinjen där bak och offensivt har man fin kvalité i King, Defoe och en skadefri Callum Wilson. Nionde platsen blir svårt att ta i år igen, men en stabil mittenplacering ska inte vara några problem för ”The Cherries”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s