Ligatipset Premier League: Plats 16 & 15

Plats 16) Burnley

Sean Dyches mannar gjorde en väldigt stark höst förra säsongen men under våren såg man riktig veka ut. Hemma på  Turf Moor har man varit starka och levererat imponerande hemmafacit. Jag tror det kommer att räcka för att säkra kontraktet även om man nu förlorat Michael Keane till Everton. Burnley kommer att tråka till sig en säsong till i Premier League.

Plats 15) Stoke

Förra året slutade laget från industristaden på 13:e plats vilket får anses vara lite av ett misslyckande. Stoke hade tidigare en charm med Delaps låga inkast och Ricardo Fullers brutalitet i offensivt straffområde men allt detta har, kan man passande nog säga, blåst bort.
Stoke känns trötta och nu har man dessutom förlorat Arnautovic, som trots sitt varierande humör är en väldigt duktig fotbollsspelare. Det blir lite sämre än förra året, men kontraktet ska inte vara några problem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s