Ligatipset Premier League: Plats 11 & 12

Plats 12) West Bromwich

Tony Pulis lag slutar nästan alltid i mitten av tabellen och jag tror att årets säsong inte kommer att bli något undantag. Albions har kvar stora delar av förra årets trupp och har även fått in Jay Rodriguez som kanske kan bli lite ”på nytt född”, han gjorde ju en väldigt bra säsong för 2-3 år sedan. West Bromwich kan vara ligans tråkigaste lag, men med Pulis så blir det säkrat kontrakt och lite till.

Plats 11) Crystal Palace

Crystal Palace har under de senaste säsongerna växt sig till ett ganska solitt lag och jag tycker deras centrallinje ser stark ut med Tomkins, Dann, Cabaye och Milivojevic. Framåt har man spets genom framför allt Benteke och Zaha, där jag tror den sistnämnda kommer att göra en kanonsäsong. Frank De Boer har kommit in som ny tränare och kan säkert få fart på ”The Eagles”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s