Ligatipset Premier League: Plats 7 & 8

Plats 8) Everton

Den stora snackisen kring Everton denna sommaren har varit Romelu Lukakus övergång till Manchester United på runt 820 miljoner kronor. Det är tufft för ett lag att förlora 20-25 mål, men samtidigt har Everton agerat snabbt och smart på marknaden i min mening. Michael Keane stabiliserar upp backlinjen och han tillsammans med Williams kommer troligen utgöra ett starkt mittlås. Offensivt har man fått in Rooney, Sandro och Klaasen som jag alla tror kommer att kunna skapa målchanser, frågan är bara lite vem som ska peta in dem. Ronald Koeman är en mycket bra tränare, men jag tror laget behöver en säsong för att spela ihop sig, för att sedan om ett år eventuellt kunna utmana om Champions League-platserna.

Plats 7) Leicester

Förra årets säsong höll på att sluta i skandal för ”the foxes”, men Craig Shakespeare kom in och styrde upp det sjunkande skeppet. I år förväntar jag mig ett rakare Leicester som kör 4-4-2 med en Jamie Vardy som löper i djupet. Jag tror att rävarna kan hitta tillbaka till det spel man vann Premier League med och då kan man sluta högt upp i tabellen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s