Ligatipset Premier League: Plats 9 & 10

Plats 10) Southampton

Southampton har de senaste säsongerna slutat på bra placeringar på den övre halvan i tabellen. Man har en stark defensiv med Forster och Van Dijk som nyckelspelare där bak. Offensiven ser helt okej ut och kan man få igång Charlie Austin så kan det bli riktigt bra. Mauricio Pellegrino är ny tränare och jag tror att han kan och bör lyckas fixa en stabil mittenplacering, en eventuell förlust av Van Dijk kan dock minska sannolikheten för det.

Plats 9) West Ham

Med den nya arenan och några bra nyförvärv var förväntningarna höga på West Ham inför fjolårssäsongen, men Slaven Bilics mannar lyckades inte riktigt. Nu har man återigen gjort bra nyförvärv i Joe Hart och ”Chicharito”, dessutom ser backlinjen stabil ut. Jag tror dock att det inte blir mer än en nionde placering för West Ham och mycket av det ligger i att Slaven Bilic fortfarande är tränare. En manager som enligt mig är riktigt dålig och i vissa sekvenser beter sig ganska barnsligt. West Ham lyfter först med en bättre tränare vid rodret.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s