Ligatipset Premier League: Plats 5 & 6

Plats 6) Arsenal

Förutom FA Cup-segern förra året var Arsenals säsong ganska
medioker. Man hade problem med Özil som strulade samtidigt som man gång på gång visade naivitet i seriematcherna. Alexis Sanchez vara  eller icke vara i Arsenal är såklart en avgörande faktor, men det verkar som att han vill borta och då tror jag det inte heller blir bra om han stannar. Man har fått in Lacazette som ny striker, som jag tror kan sätta en 20-25 strutar men tror int det räcker. Har svårt att se Arsenal komma topp 4 och tror således detta kan bli Wengers sista säsong hos “The Gunners”.

Plats 5) Manchester United

Manchester United var en besvikelse förra året med tanke på de nyförvärv man fick in och såklart de förväntningar som finns på englands mäktigaste fotbollsklubb. I år har man fått in Lukaku, Matic och Lindelöf, vilket är bra värvningar och framför allt ser jag Matic som en viktig kugge. Tycker dock United består av alldeles för många stjärnor och svårt att se dem få ihop kollektivet, vilket gör att jag tror det blir besvikelse i år igen. Räkna även med målsnåla matcher.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s