Ligatipset Premier League: Plats 4

Plats 4) Tottenham

Tottenham gjorde en riktigt fin säsong förra året och var det lag som gav Chelsea någon typ av match om titeln. Harry Kane, Christian Eriksen och Delle Alli är alla tre nyckelspelare som bär lagets offensiv. Man verkar få behålla alla dessa tre samtidigt som backlinjen är intakt förutom att Kyle Walker lämnar för Manchester City. Även om behållit sin trupp i stort sett så sätter jag vissa frågetecken då man i år ska ut i Europa och kommer i så fall att behöva matchar sina spelare betydligt hårdare. Dessutom kommer man att spela samtliga hemmamatcher på Wembley denna säsongen vilket jag tror kan bli lite problematiskt. Mauricio Pochettino är dock en mycket smart tränare och jag tror han i alla fall ser till att det blir Champions League-spel nästa säsong på den nya fina arenan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s