Ligatipset Premier League: Plats 3

Liverpool gjorde en bra säsong förra året, men likt tidigare år var det de enkla matcherna mot sämre motstånd som ställde till det för Klopps mannar. Under sommaren har man fått in Mohammed Salah, Robertson och Solanke, där den förstnämnda är det starkaste tillskottet som jag verkligen tror kan göra skillnad. Liverpool har under försäsongen sett mycket farliga ut med en Coutinho som matar bollar samtidigt som Mané, Salah och Firmino löper försvararna till förvirring. Offensiven tror jag kommer leverera det stora problemet är snarare defensiven där man inte förstärkt med någon mittback. Kommer Van Dijk in och Coutinho stannar tror jag Liverpool kan vara med där uppe i topp 3, men sen är europaspelet självklart en faktor också. Det är det som gör att jag inte tror man rår på den absoluta toppen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s