Ligatipset Premier League: Plats 1

Frågan är om ett Premier League lag någonsin haft en så bra trupp som Manchester City lyckats värva ihop i sommar. Oavsett vet vi, genom t.ex. Leicester, att spelarmaterial verkligen inte är allt utan kollektivet verkligen kan vara avgörande. Bernardo Silva, Mendy, Ederson, Danilo, Kyle Walker, listan kan göras lång över Citys alla kvalitetsvärvningar och dessutom tror jag Gabriel Jesus kommer att vara stekhet i år. Frågan blir om de kommer att kunna spela ihop ooh det tror jag då man har ändå kvar en stomme i form av Toure, Silva, KDB och Kompany. Kan Guardiola bara få ihop ett hyfsat kollektiv så är City den självklara favoriten att ta hem Premier League-titeln säsongen 2017/2018.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s