Ligatipset Premier League: Plats 2

Fjolårets mästare har rustat inför kommande säsong med nyförvärv i form av Alvaro Morata och Bakayoko. Två tillskott som jag snarare ser som ”replacements” än förstärkningar då Costa troligen lämnar och Matic redan gjort det. Detta betyder att Chelsea mer eller mindre har kvar samma lag som förra året och jag tror att det kan räcka långt. Personligen tror jag mycket på kontinuitet och sammansvetsade lag. Conte har dessutom en mycket stark organisation och framför allt ett stabilt försvar som gör att Chelsea kommer att bli oerhört svårslagna i år igen. Frågan för mig ligger snarare i om offensiven kan leverera och mycket av det hänger på Eden Hazard. Kan han komma upp i samma form som förra året samtidigt som Morata börjar peta in lite bollar kan det sluta riktigt bra. Anledningen till att jag inte tror Chelsea tar det är dels för att City just nu har ett sinnessjukt bra lag i spets och bredd, samtidigt som Chelsea ska ut i Europas också.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s