Bet365

Bet 365 är ett spelbolag som alla känner till, mycket tack vare deras omfattande tv-reklam med stora filmstjärnor och idrottsprofiler. Man syns även på bland annat Stoke Citys matchställ i Premier League. Bet 365 har idag flera miljoner spelare, som man varje dag erbjuder spännande alternativ i form av oddsbonusar och extra höga odds. Man började med oddsspel men idag erbjuder man sina kunder även poker, casino och bingo. Bet365 är en av de spelsidor tillsammans med några andra där du kan hitta allt mellan himmel och gjord.

Spelalternativ och utbud

På Bet365 kan man spela på nästan allt när det kommer till odds. Här finns det klassiska sporterna men även lite mer ovanliga som t.ex. snooker. Man har också ett stort spelutbud för matcher inom de största ligorna i världen i fotboll, ishockey och amerikansk fotboll, rugby, dart, cricket och mycket mer.

Oddsbonus

Alla spelare som registrerar sig för första gången erbjuds en bonus på 100% upp till 1000 kronor, vilket gör att man får 2000kr att spela för vid första insättning. Omsättningskravet är på generösa 3 och lägsta odds som räknas mot kravet är minst 1,5, vilket också är bra.

Övriga bonusar

Bet365 är bra på att belöna återkommande spelare genom sitt lojalitetssystem där man samlar poäng, vilka man sedan kan växla in mot bonuspengar. Man får sedan även gratisspel, insättningsbonusar och mycket annat extra om man visar sig lojal mot spelbolaget.