Betfair

Ända sedan år 2000 har Betfair erbjudit en stor mängd olika onlinespel, med allt från casion, bingo, poker, odds och virtuella spel. Om man ska beskriva Betfair med ett ord så är det ”rättvisa”. Man har som mål att erbjuda rättvisa spel med bra odds och bonusar. Betfair är även känd för sin spelbörs där man kan köpa och sälja spel mellan varandra. Det har även något som kallas för pool där man tillsammans med andra spelare kan sprida riskerna genom att man delar på spel. Man kan även genom pool öka risken i sina spel. Oavsett, kan man säga att Betfair har så gott som allt inom spel och det finns verkligen något för alla.

Betfair är en sida som satsar på service och att hjälpa kunden med olika problem. Man erbjuder flera olika språk på sin sida, bland annat svenska och man har även kundtjänst på flera olik språk. För överföring till och från betfair kan man använda sig av de vanligaste betalningsmetoderna bland annat VISA, Mastercard, Paypal.

Oddsbonus

Betfair har genom åren kört en rad olika oddsbonusar, som ofta varit mycket bra. Just nu ger man alla nya spelare 100 % bonus upp till 1000 kr. Omsättningskravet ligger på 4 gånger det man fått i bonus plus sin insättning. Alltså sätter du in 1000 kr och får 1000 kr i oddsbonus måste du spela för 2000kr x 4 = 8000 kr.

Övriga oddsbonusar

Precis som många andra spelbolag och deras oddsbonusar, så får man fler ju lojalare man är på sidan. Betfair erbjuder bland annat gratisspel eller andra insättningsbonusar med olika strukturer. Det finns även tävlingar och andra spännande spel man kan vara med i.

Spelalternativ och utbud

Betfair erbjuder i stort sett allt inom gambling. Man har odds, casino, bingo, poker m.m. Spelutbudet är bland de största på marknaden och man fokuserar framför allt på fotboll och hästar, men givetvis finns där massor av odds på andra sporter som tennis, ishokey, golf etc.
Precis som många spelbolag gör alltmer så erbjuder även  Betfair spel på aktiemarknaden, melodifestivalen, politiska val med mera. Det finns något för alla på Betfair!