Coolbet

Coolbet är en nykomling bland alla nya spelsidor då den grundades år 2016. Men trots sin unga ålder har man med bra kundservice, oddsbonusar och spelutbud lyckats ta en ganska stark position på den nordiska marknaden. Man erbjuder oddsspel och casino med Net Entertainment och Microgaming som underleverantörer. Man erbjuder flera olika språk, där ibland svenska och norska.
Interfacet på Coolbet är mycket färgglatt, men framför allt lättorienterat. Man hittar enkelt till det man vill spela på, men även information om sitt egna konto t.ex. saldo och oddsbonusar.

Spelalternativ och utbud

Coolbet har valt att fokusera istället för att bredda. Man har valt ett lite mer begränsat spelutbud, men samtidigt erbjuder man odds lägre ner i de olika nationella divisionerna. Man kan spela på de flesta sporter som fotboll, hockey, tennis, amerikans fotboll med mera. Man erbjuder även spel på politik och E-sport. Utbudet lär fortsätta öka i takt med tiden och personligen tror jag att Coolbet inom kort kommer att bli en av de största aktörerna.

Oddsbonus

Coolbet har en mycket bra välkomstbonus för odds. Just nu ger man alla nya spelare 100% bonus upp till 1000 kr. Omsättningskravet ligger på 6 gånger det man fått i bonus plus sin insättning. Sätter du in 1000 kr och får 1000 kr i oddsbonus måste du spela för 2000kr x 6 = 12000 kr. Omsättninskravet räknas bara mot odds som är över 1,50. Detta är en av de bättre oddsbonusarna du hittar ute på marknaden.

Övriga oddsbonusar

Precis som många andra spelbolag så erbjuder man bra extrabonusar och andra former av belöningar till återkommande spelare. Man kan ibland få extra oddsbonusar men även gratisspel.