Pinnacle

Pinnacle är en gammal herre på spelmarknaden då man grundade sin hemsida redan 1998 och sedan dess har man växt sig till en av världens största spelsiter. Man har spelare från över 100 olika länder och hemsidan är tillgänglig på 19 olika språk. Idag har man sitt huvudkonto på Curacao som tillhör Nederländerna och man är reglerad av den nederländska staten.

Spelalternativ och utbud

Pinnacle har ett enormt spelutbud och man erbjuder även casino offline och live. När det kommer till odds kan man spela på alla världens sporter med allt från klassisk fotboll till det modernare i form av E-sport. Jag rekommenderar framför allt Pinnacles odds på NHL, dels för att de är attraktiva men även att man har ett enormt utbud.
Man har även på sin sida något som kallas för oddsresurser där man kan få tips på hur man blir mer lönsam, men även massor av statistik och annan matnyttig information. Jag rekommenderar er verkligen denna oddsresurs-sida.

Oddsbonus

Just nu har Pinnacle ingen större välkomstbonus, men det vägs sannerligen upp av att man har väldigt bra odds och dessutom högst limit på olika spel. På Premier League har man t.ex. en limit på 300 000 kronor, vilket är mycket bra. Jag tycker det är bra med en sida som vågar satsa på något annat än alla andra som kör i stort sett exakt samma odds och lockar folk med bonusar. Jag får ett mer seriöst intryck av Pinancle och detta är en av mina favoritsidor när det kommer till odds och framför allt spel på NHL.